Šperos.lt > Ekologija > Mikroorganizmų naudojimas maisto pramonėje

Mikroorganizmų naudojimas maisto pramonėje

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Mikroorganizmų reikšmė maisto pramonėje. Bakterijos ir maisto produktai. Maisto produktų apdorojimas. Bakterinės kilmės pavojai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

6 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Šiaulių valstybinė kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 16.21 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą