Įkelti darbą
Šperos.lt
> Ekologija
> Mikroorganizmų naudojimas maisto pramonėje
Mikroorganizmų naudojimas maisto pramonėje
9.8
(
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Mikroorganizmų reikšmė maisto pramonėje. Bakterijos ir maisto produktai. Maisto produktų apdorojimas. Bakterinės kilmės pavojai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Ekologija
Apimtis:
6 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Šiaulių valstybinė kolegija
Failo tipas:
16.21 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Žalingos medžiagos maisto produktuose
Fermentai biotechnologijos pramonėje
Mėsa
Maisto saugos ir kokybės reikalavimai
Žemų temperatūrų poveikis audiniams ir mikroorganizmų veiklai
Mineralinės medžiagos
Dešrų gamybos ypatumai
Mėsos infekcinės ligos ir jos užterštumas