Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Ekologija>Mikroorganizmų naudojimas maisto pramonėje
   
   
   
2
naudingas +3 / nenaudingas -1

Mikroorganizmų naudojimas maisto pramonėje

  
 
 
12345678
Aprašymas

Įvadas. Mikroorganizmų reikšmė maisto pramonėje. Bakterijos ir maisto produktai. Maisto produktų apdorojimas. Bakterinės kilmės pavojai. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-11-30
DalykasEkologijos referatas
KategorijaEkologija
TipasReferatai
Apimtis6 puslapiai 
Literatūros šaltiniai5
Dydis16.21 KB
AutoriusDinas
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Švietimo institucijaŠiaulių valstybinė kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word mikrobiologijos referatas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 6 puslapiai 
  • Šiaulių valstybinė kolegija / 2 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+3
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą