Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Ekologija>Mikroorganizmų naudojimas maisto pramonėje

Mikroorganizmų naudojimas maisto pramonėje

  
 
 
12345678
Aprašymas

Įvadas. Mikroorganizmų reikšmė maisto pramonėje. Bakterijos ir maisto produktai. Maisto produktų apdorojimas. Bakterinės kilmės pavojai. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-11-30
DalykasEkologijos referatas
KategorijaEkologija
TipasReferatai
Apimtis6 puslapiai 
Literatūros šaltiniai5
Dydis16.21 KB
AutoriusDinas
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Švietimo institucijaŠiaulių valstybinė kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word mikrobiologijos referatas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 6 puslapiai 
  • Šiaulių valstybinė kolegija / 2 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+3
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą