Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Ekologija>Genetiškai modifikuoto maisto produktai ir jų poveikis sveikatai
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Genetiškai modifikuoto maisto produktai ir jų poveikis sveikatai

  
 
 
12345678910111213141516
Aprašymas

Įvadas. Genetiškai modifikuotas maistas. Požiūris į genetiškai modifikuotus produktus ir jų vartojimą. Pasaulinę vartotojų teisių dieną – prieš genetiškai modifikuotus maisto produktus. Priežastys, verčiančios vartotojus priešintis genetiškai modifikuotam maistui. Argumentai pateikiami už genetiškai modifikuoto maisto vartojimą. Genetiškai modifikuotų maisto produktų kontrolė Lietuvoje. Genetiškai modifikuotų produktų poveikis sveikatai ir aplinkai. Genetiškai modifikuotų produktų ir medžiagų naudojamų žmogaus mityboje, rizikos vertinimas. Genetiškai modifikuoto maisto sukeliamos alergijos. Atsparumas antibiotikams. Toksinai. Substancinis ekvivalentiškumas. Chemikalų poveikis. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-02-21
DalykasEkologijos referatas
KategorijaEkologija
TipasReferatai
Apimtis14 puslapių 
Literatūros šaltiniai11
Dydis39.82 KB
Autoriuswaballs
Viso autoriaus darbų9 darbai
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Švietimo institucijaKlaipėdos Universitetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word modifikuoti maisto produktai ir ju poveikis sveikatai [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 14 puslapių 
  • Klaipėdos Universitetas / 2 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą